Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Oliiviöljy 64g563kcal0g0g63.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1772g744kcal28.4g152.4g1.8g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g2045g2249kcal470.2g0g40.9g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g454g573kcal110.9g21.8g5g0g
Kesäkurpitsa682g116kcal2.7g17g4.1g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g591g165kcal3.5g35.1g1.2g14.8g
Purjosipuli 909g208kcal16.4g21.8g1.8g19.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.5kcal0g1.6g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Persilja 18g5kcal0.3g0.2g0g1.5g
Vesi3180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9478kcal1277.6g536.8g238.4g92g
Valittu annoskoko10000g4739kcal638.8g268.4g119.2g46g
Annoskoko puolitettuna5000g2369kcal319.4g134.2g59.6g23g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010