Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g161g1172kcal1.6g1.6g128.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1074kcal31.9g219.1g3.8g11g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 161g138kcal5g7.1g9.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g273g55kcal1.6g10.4g0.8g3.8g
Oliivi kivetön musta rainbow80g145kcal0.5g4.6g13.6g0g
Katkarapu 321g220kcal46.4g0g3.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%321g514kcal8.7g8.7g48.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 161g608kcal44.8g0g48.2g0g
Muna, annos 60g193g169kcal14.6g1.6g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g8189kcal310.2g506.6g535.6g29.6g
Valittu annoskoko1984g4095kcal155.1g253.3g267.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna992g2047kcal77.6g126.7g133.9g7.4g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460