Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 320g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Purjosipuli200g38kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g296g104kcal3g20.1g1.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P200g120kcal2g9g8g1.2g
Kiinankaali 160g32kcal2.5g3.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g720kcal26.8g93.6g23.6g27.2g
Valittu annoskoko1984g360kcal13.4g46.8g11.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna992g180kcal6.7g23.4g5.9g6.8g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441