Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g173g673kcal0g169.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1725g500kcal15.5g93.2g6.9g39.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g2346kcal31g524.6g13.8g79.4g
Valittu annoskoko1984g1173kcal15.5g262.3g6.9g39.7g
Annoskoko puolitettuna992g587kcal7.8g131.2g3.5g19.9g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325