Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g300g93kcal3.7g21.9g0.6g9.3g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1g3.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g519kcal19.2g65.6g22.8g21.6g
Valittu annoskoko1986g259kcal9.6g32.8g11.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna993g130kcal4.8g16.4g5.7g5.4g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.7g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816