Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 273g80kcal2.6g12.3g1.1g5.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g389g136kcal3.9g25.3g1.9g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g288g115kcal3.2g20.7g1.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)144g50kcal1.4g9.9g0.7g2g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g7.8g20kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g976kcal23.8g138g32.8g14.6g
Valittu annoskoko1988g488kcal11.9g69g16.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna994g244kcal6g34.5g8.2g3.7g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921