Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1050g292kcal12.5g42.6g2.1g22g
Sokeri 89g362kcal0g89.1g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g140g43kcal0g14g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g1406kcal25.8g293.2g4.2g44.2g
Valittu annoskoko1988g703kcal12.9g146.6g2.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna994g352kcal6.5g73.3g1.1g11.1g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227