Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka314g35kcal3.4g3.4g0.6g3.1g
Juuriselleri 232g73kcal2.9g10.7g0.5g7.2g
Porkkana 281g92kcal1.7g15.6g0.6g7.2g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.5g2g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g233g70kcal2.1g11.9g0.5g5.4g
Tomaatti 52g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g27g14kcal0.7g2.5g0g0.4g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g631kcal27g93g5.8g52g
Valittu annoskoko1988g315kcal13.5g46.5g2.9g26g
Annoskoko puolitettuna994g158kcal6.8g23.3g1.5g13g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818