Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Lehtiselleri 87g11kcal1g1g0.2g0.9g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow1398g280kcal14g48.9g5.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g122g122kcal4.9g24.5g0.5g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g12g14kcal0.1g2.8g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Oliiviöljy 25g216kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g1558kcal47.4g209.2g63.2g17g
Valittu annoskoko1988g779kcal23.7g104.6g31.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna994g390kcal11.9g52.3g15.8g4.3g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063