Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl933g3172kcal18.7g28g326.5g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja466g746kcal34g74.6g32.6g0g
Lakka466g196kcal6.5g36.4g2.3g17.3g
Liivate 23g81kcal20g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g9194kcal158.4g476g722.8g34.6g
Valittu annoskoko1988g4597kcal79.2g238g361.4g17.3g
Annoskoko puolitettuna994g2299kcal39.6g119g180.7g8.7g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843