Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)703g885kcal77.3g2.1g63.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 158g68kcal5.3g7.6g1.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen351g70kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 527g290kcal8.4g69.4g0.9g4.5g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g105g279kcal29.5g0g17.9g0g
Pesto (Pirkka)28g163kcal1.2g1.1g17.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g4278kcal255.6g216.2g275.2g23.4g
Valittu annoskoko1988g2139kcal127.8g108.1g137.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna994g1070kcal63.9g54.1g68.8g5.9g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092