Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 360g819kcal68.3g0g61.2g0g
Porkkanaraaste 200g330g89kcal2g17.5g0.7g8.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g20g134kcal0.1g0.1g14.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu220g277kcal24.2g0.7g19.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g212kcal2.5g8.7g17.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g140g546kcal40.6g2.8g40.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.7g1.9g5.7g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3978g5573kcal316.6g341.6g315g46.8g
Valittu annoskoko1989g2787kcal158.3g170.8g157.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna995g1393kcal79.2g85.4g78.8g11.7g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260