Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g86g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g270g351kcal54.1g0g16.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g282g704kcal53.5g0.1g61.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3978g2502kcal224.6g80.2g157.6g8.8g
Valittu annoskoko1989g1251kcal112.3g40.1g78.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna995g625kcal56.2g20.1g39.4g2.2g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929