Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g100g298kcal3g4.8g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g75g232kcal7.3g46.4g1.6g4.5g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g1212kcal23.6g114.4g22.4g9g
Valittu annoskoko199g606kcal11.8g57.2g11.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna100g303kcal5.9g28.6g5.6g2.3g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975