Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Peruna, uusi 33g25kcal0.5g5.2g0.1g0.3g
Sipuli kuivattu 1.3g3.4kcal0.1g0.4g0g0.4g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.4g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g232kcal19.6g14.8g10g2.8g
Valittu annoskoko199g116kcal9.8g7.4g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125