Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)56g101kcal10.7g0.1g6.2g0g
Hapukoor 20% (Alma)39g80kcal1.1g1.3g7.9g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Hapankorppu 29g98kcal2.9g17.7g0.6g4.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Liivate 3.4g12kcal2.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g831kcal38.6g42.8g53.4g9.4g
Valittu annoskoko199g415kcal19.3g21.4g26.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna100g208kcal9.7g10.7g13.4g2.4g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254