Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 28g85kcal5g13.6g0.3g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK7.9g13kcal1.7g0g7.1g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g270kcal22g27.2g19.4g6g
Valittu annoskoko199g135kcal11g13.6g9.7g3g
Annoskoko puolitettuna100g68kcal5.5g6.8g4.9g1.5g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917