Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 77g26kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.1g6.6kcal0.1g0.6g0.4g0g
Ruokosokeri9g37kcal0g9.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Mansikka 109g51kcal0.5g9.2g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g262kcal2.2g51.4g1.4g6.4g
Valittu annoskoko199g131kcal1.1g25.7g0.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727