Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g11g36kcal1.2g7.1g0.2g1.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)11g40kcal1.3g7.7g0.3g0.4g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g11g38kcal1.2g8.2g0.5g0.7g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g11g39kcal0.9g8.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g377kcal9.2g62.8g10.6g4.8g
Valittu annoskoko200g189kcal4.6g31.4g5.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna100g94kcal2.3g15.7g2.7g1.2g
Arvot/100g100g94kcal2.3g15.7g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874