Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mustikka metsä- 33g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi suolaton 6.2g45kcal0.1g0g5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 33g11kcal1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1121kcal18.2g178.8g34g6.6g
Valittu annoskoko200g560kcal9.1g89.4g17g3.3g
Annoskoko puolitettuna100g280kcal4.6g44.7g8.5g1.7g
Arvot/100g100g281kcal4.6g44.8g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225458