Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 29g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g87g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g44g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g29g48kcal5.8g0g2.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g11g8.4kcal0.1g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g235kcal14.8g30.2g6.6g2.4g
Valittu annoskoko200g118kcal7.4g15.1g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna100g59kcal3.7g7.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198