Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Tattarijauho, Myllynparas8.1g28kcal1.1g5.5g0.1g0.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 7.5g26kcal0.4g5.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g19g30kcal3.2g0.2g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Kaurajauho 6.9g26kcal1g3.9g0.5g0.7g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 15g11kcal0.5g0.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g673kcal26g41g44.4g5g
Valittu annoskoko199g336kcal13g20.5g22.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna100g168kcal6.5g10.3g11.1g1.3g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712