Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g16g69kcal0.6g0.4g7.2g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g125g44kcal3.1g4.4g0.6g3.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g16g9kcal0.6g0.8g0.4g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g19g60kcal4.3g0g4.3g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g23g16kcal2.7g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g403kcal23g12.6g26.4g6.2g
Valittu annoskoko200g202kcal11.5g6.3g13.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna100g101kcal5.8g3.2g6.6g1.6g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.2g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945