Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Basilika, tuore 5.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g87g113kcal11.4g0.3g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %15g27kcal3.2g0.2g1.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.4g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g543kcal38.8g13.6g36.4g3.4g
Valittu annoskoko200g272kcal19.4g6.8g18.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202