Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 59g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Lehtikaali 37g15kcal1.3g1.5g0.2g0.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g59g158kcal10.5g1.2g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g395kcal25.4g13.6g25.6g4.6g
Valittu annoskoko200g198kcal12.7g6.8g12.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230