Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g17g25kcal4.5g0.3g0.6g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g25g5.5kcal0.3g1.1g0g0.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g15g3.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g178kcal12.8g19.2g5g3.4g
Valittu annoskoko200g89kcal6.4g9.6g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna100g45kcal3.2g4.8g1.3g0.9g
Arvot/100g100g45kcal3.2g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271