Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g39g16kcal0.5g3.2g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)31g52kcal0.9g1.3g4.7g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g63g75kcal8.7g0.7g0.2g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.3g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g1.9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g414kcal22g16.6g20.8g0.4g
Valittu annoskoko200g207kcal11g8.3g10.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna100g104kcal5.5g4.2g5.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.2g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761