Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%56g73kcal11.7g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa, tuore35g6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)40g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g236kcal26.2g17.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko200g118kcal13.1g8.6g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808