Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 34g41kcal7.2g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 42g30kcal0.8g6.1g0.1g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g156kcal16.4g13.6g3.6g1.6g
Valittu annoskoko200g78kcal8.2g6.8g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824