Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g56g37kcal1g6.8g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g23g23kcal4.3g0g0.5g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g7.5g13kcal0.2g0.4g1.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.8g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g194kcal13.4g18.2g6g0g
Valittu annoskoko200g97kcal6.7g9.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653