Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton75g74kcal16.5g0g0.7g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g3.7g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g299kcal35.6g11.8g12g4.6g
Valittu annoskoko200g150kcal17.8g5.9g6g2.3g
Annoskoko puolitettuna100g75kcal8.9g3g3g1.2g
Arvot/100g100g75kcal8.9g3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051