Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g999g2976kcal30g47.9g43.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g157kcal13.7g0.4g11.2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g749g2322kcal72.7g463.7g15.7g44.9g
Sokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g12122kcal234g1144.2g222.8g89.8g
Valittu annoskoko1990g6061kcal117g572.1g111.4g44.9g
Annoskoko puolitettuna995g3031kcal58.5g286.1g55.7g22.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975