Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g84g46kcal5g2.5g1.7g84g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)160g160kcal25.6g1.6g4.8g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)400g320kcal8.4g52g6.4g14.8g
Ketsuppi, Pirkka120g128kcal1.2g30g0g1.4g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)60g114kcal0.3g27g0.4g2.4g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g200g660kcal54g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g6741kcal323g267.2g480.8g205.2g
Valittu annoskoko1990g3371kcal161.5g133.6g240.4g102.6g
Annoskoko puolitettuna995g1685kcal80.8g66.8g120.2g51.3g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458