Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 215g56kcal3.4g7.5g0.4g4.1g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g10g5.5kcal0.5g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g7.5g14kcal0g3.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3981g689kcal30.2g120.8g3.4g44.2g
Valittu annoskoko1991g344kcal15.1g60.4g1.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna995g172kcal7.6g30.2g0.9g11.1g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823