Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus420g1428kcal96.6g222.6g15.5g25.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g317kcal21.5g0g24.9g0g
Juusto, cheddar 251g1035kcal64.2g0.3g86.2g0g
Emmental juustoraaste valio67g260kcal19.3g0g20g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g13g40kcal2.1g0.9g3.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl73g95kcal9.6g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g9080kcal660.2g496.8g485.8g57g
Valittu annoskoko1992g4540kcal330.1g248.4g242.9g28.5g
Annoskoko puolitettuna996g2270kcal165.1g124.2g121.5g14.3g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263