Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki999g560kcal84.9g50g2g0g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Voi 14g99kcal0.2g0.1g11g0g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.4g2g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g5300kcal388g547.2g167.4g18.2g
Valittu annoskoko1992g2650kcal194g273.6g83.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna996g1325kcal97g136.8g41.9g4.6g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517