Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g899g989kcal215.7g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Margariini 80% keskiarvo45g319kcal0.1g0.1g35.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g749g824kcal22.5g24g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g4424kcal484.4g77g249.8g10.2g
Valittu annoskoko1992g2212kcal242.2g38.5g124.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna996g1106kcal121.1g19.3g62.5g2.6g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486