Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 387g294kcal7.3g59.9g0.8g3.9g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Purjosipuli 26g5.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.5g21kcal1.5g0.4g1.5g0g
Nakki,popsi grillinakki411g1064kcal49.3g23g86.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g2836kcal119.4g179g177.8g15g
Valittu annoskoko1992g1418kcal59.7g89.5g88.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna996g709kcal29.9g44.8g44.5g3.8g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754