Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1064g1809kcal127.7g0g106.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g133g492kcal18.5g96.4g3.3g5.5g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g399g1117kcal9.2g14g111.7g0g
Kananmuna kuoreton 293g417kcal36.6g0.9g30g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 13g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g7741kcal387.6g233.6g503.4g14.2g
Valittu annoskoko1992g3871kcal193.8g116.8g251.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna996g1935kcal96.9g58.4g125.9g3.6g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144