Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus2108g7169kcal484.9g1117.5g78g126.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2677g4444kcal508.7g0g267.7g0g
Sipuli 803g243kcal10g38.6g1.6g13.7g
Valkosipuli 134g145kcal10.6g21.8g0.8g2.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1673g2008kcal56.9g60.2g167.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g569g1593kcal108.1g0.2g125.2g0g
Juusto, cheddar 1258g5194kcal322.5g1.3g432.9g0g
Emmental juustoraaste valio335g1305kcal97.1g0g100.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g67g201kcal10.7g4.7g15.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl368g479kcal48.2g1.1g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45585kcal3316.4g2495g2439.8g286g
Valittu annoskoko10000g22793kcal1658.2g1247.5g1219.9g143g
Annoskoko puolitettuna5000g11396kcal829.1g623.8g610g71.5g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263