Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g501g300kcal7.5g65.1g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit83g22kcal0.8g4g0.3g1.9g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Ahven 309g260kcal52.7g0g5.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g209g250kcal7.1g7.5g20.9g0g
Kalaliemikuutio 9g28kcal0.9g3.1g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3990g1752kcal139.2g164.2g56.6g14.8g
Valittu annoskoko1995g876kcal69.6g82.1g28.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna998g438kcal34.8g41.1g14.2g3.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622