Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty832g616kcal15.8g128.2g1.7g8.3g
Kurpitsa 326g52kcal2.4g6.5g0.3g6.5g
Sipuli 149g45kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g34g155kcal0.2g0.2g17.2g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g315g64kcal1.9g12g0.9g4.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr338g338kcal40.5g8.8g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3991g2540kcal125.4g325.8g73.2g43.6g
Valittu annoskoko1996g1270kcal62.7g162.9g36.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna998g635kcal31.4g81.5g18.3g10.9g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633