Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g296kcal14.8g8.8g17.4g24.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 40g142kcal0.1g0g16g0g
Korppujauho 56g205kcal5.9g41.9g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3992g8960kcal370g1172.4g295g70.4g
Valittu annoskoko1996g4480kcal185g586.2g147.5g35.2g
Annoskoko puolitettuna998g2240kcal92.5g293.1g73.8g17.6g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256