Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 1202g6549kcal10.7g6g732.9g0g
Sokeri 1022g4147kcal0g1020.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1563g5361kcal159.2g1093.8g18.8g54.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.5g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Raparperi pakastettu2805g869kcal19.6g154.2g2.8g39.3g
Fariinisokeri401g1627kcal0g400.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1322g1886kcal165.3g4g135.5g0g
Sokeri 341g1382kcal0g340.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl401g341kcal5.6g17.6g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46234kcal835.2g6233g1926.4g188.4g
Valittu annoskoko10000g23117kcal417.6g3116.5g963.2g94.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11559kcal208.8g1558.3g481.6g47.1g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875