Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g6400g8960kcal960g192g582.4g6.4g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2000g2800kcal60g40g260g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1600g2560kcal48g64g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28640kcal2136g592g2164.8g12.8g
Valittu annoskoko10000g14320kcal1068g296g1082.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7160kcal534g148g541.2g3.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070