Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g600g942kcal130.8g0g42.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.6g14kcal2g0.4g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g3552kcal310.6g322.8g92g38.6g
Valittu annoskoko1998g1776kcal155.3g161.4g46g19.3g
Annoskoko puolitettuna999g888kcal77.7g80.7g23g9.7g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839