Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 376g98kcal5.9g8.6g1.9g10.9g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g301g751kcal57.1g0.1g66.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g376g413kcal8.6g11.6g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g2760kcal144.4g43.6g235.8g22.8g
Valittu annoskoko1998g1380kcal72.2g21.8g117.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna999g690kcal36.1g10.9g59g5.7g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891