Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.5g2.8g8.2g
Margariini 60%, keskiarvo 181g963kcal0.6g0.6g108.5g0g
Juusto, keskiarvo 362g1265kcal90.5g0.9g100.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 362g122kcal11.1g17.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 298g426kcal37.3g0.9g30.6g0g
Tonnikala öljyssä 271g515kcal73.6g0g24.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 289g299kcal10g52.1g3.1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g8792kcal494.2g473.4g540g33.2g
Valittu annoskoko1998g4396kcal247.1g236.7g270g16.6g
Annoskoko puolitettuna999g2198kcal123.6g118.4g135g8.3g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453