Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 234g950kcal0g233.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.8g163.8g2.8g8.2g
Voi, 1 tl, 5 g180g1314kcal1.8g1.8g144g0g
Mustikka metsä- 630g277kcal3.1g40.3g3.8g20.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki450g252kcal38.2g22.5g0.9g0g
Kaurahiutale 72g269kcal10.4g41g5.3g7.2g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.8g0.6g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g8296kcal204.2g1007.6g354.2g72.4g
Valittu annoskoko1998g4148kcal102.1g503.8g177.1g36.2g
Annoskoko puolitettuna999g2074kcal51.1g251.9g88.6g18.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271