Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1197g1664kcal227.5g0g83.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 329g457kcal41.2g1g32.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Jauhelihamauste, annos 15g22g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kesäkurpitsa269g46kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Sipuli (kuorittu)165g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g4457kcal545.2g36.2g236.8g12.6g
Valittu annoskoko1998g2229kcal272.6g18.1g118.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna999g1114kcal136.3g9.1g59.2g3.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684